Γιατί κάποιες φορές δε χρειάζεται να μιλάς...

Διασκεδάζουν ιδιαίτερα να τραγουδούν, ενώ ταξιδεύουν οδικώς. Όμως το κάνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο YouTube, όπου όσα βίντεο ανεβάζουν αμέσως γίνονται viral.
Αυτή τη φορά, τραγουδούν το "You' re The One That I Want", από την ταινία "Grease", που τόσο πετυχημένα είχαν πει οι Danny Zuko (John Travolta) και Sandra Dee (Olivia Newton-John). 



Η Tina Cleveland, σύντομα Sirimarco, είναι επαγγελματίας διερμηνέας, ενώ ο αρραβωνιαστικός της Paul Sirimarco ένας απλός άνθρωπος. Ξεκίνησε να μαθαίνει όμως την ASL, για να μπορέσουν μαζί να ανεβάζουν παραστάσεις μούζικαλ στη νοηματική.
"Τα σχόλια που πραγματικά με άγγιξαν είναι από την κοινότητα των κωφών. Το να μπορώ να μεταφέρω και να μοιραστώ ένα τραγούδι μέσω της νοηματικής γλώσσας (και του χορού) είναι ειλικρινά αυτό για το οποίο χτυπά η καρδούλα μου", έγραψε η Tina στη σελίδα της στο Facebook. 
"Έχω ακούσει ακόμα και ανθρώπους που, μετά τα βίντεό μου, θέλουν να μάθουν την νοηματική. Είναι τόσο τέλειο. Να το κάνετε!", συνεχίζει. 
Εκτός από το συγκεκριμένο έχουν πει και άλλα τραγούδια. Μερικά από αυτά είναι τα "Don't Go Breaking My Heart" από τους Elton John και Kiki Dee και το "Oh What A Night" των Four Seasons. Όπως υπόσχονται, αυτό δεν είναι το τελευταίο, αφού ήδη προετοιμάζουν νέα. 
"Ο Paul και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μπορούμε να φωτίζουμε λίγο την ημέρα μερικών ανθρώπων από την τρέλα που εμείς δημιουργούμε. Την ίδια στιγμή, επιτρέπουμε τόσο σε εκείνους που ακούν όσο και σε εκείνους που δεν ακούν να δουν και να αισθανθούν τη μουσική με έναν νέο τρόπο".
Έχθες, από το κρεβάτι τους αυτή τη φορά, έφτιαξαν ένα νέο βίντεο. "You've Got A Friend in Me" το τραγούδι και αν νομίζετε ότι δεν το ξέρετε, κάνετε λάθος... 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...