Επαναφόρτιση κινητού σε λιγότερο από μισό λεπτό;

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που «γεμίζει» σε λιγότερο από μισό λεπτό υποστηρίζει πως εφηύρε ο Shawn West, εφευρέτης από το Kansas των ΗΠΑ. O West δημοσίευσε την δική του καμπάνια crowdfunding μέσω της γνωστής πλατφόρμας Kickstarter που συγκεντρώνει ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις για projects κάθε είδους, και ήδη έχει συγκεντρώσει το επιθυμητό ποσό. 
«Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μας γλιτώνουν από έξοδα σήμερα, αλλά δεν μας γλιτώνουν πολύ χρόνο, καθώς περιμένουμε ώρες για να φορτιστούν. Τι θα λέγατε όμως αν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία χρειαζόταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να φορτιστεί;» Με αυτή την δήλωση δημοσίευσε την «καμπάνια» του, επισημαίνοντας ότι μπαταρίες τύπου ΑΑ, C και D με τους αντίστοιχους φορτιστές θα αποσταλούν στους υποστηρικτές που τον ενισχύουν με τουλάχιστον 25 δολάρια. 


Οι τεχνολογικές ιστοσελίδες επισημαίνουν πως αν αυτή η τεχνολογία αποδειχθεί πραγματικότητα και εφαρμοστεί στις μπαταρίες κινητών, οι κλασικοί φορτιστές θα αποτελούν πια παρελθόν και η άδεια μπαταρία ενός smartphone θα χρειάζεται μόλις 26 δευτερόλεπτα για να επαναφορτιστεί. Παρ’ όλα αυτά, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για απάτη. Δείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες όπως τις εξηγεί ο ίδιος ο εφευρέτης στην σελίδα του στο Kickstarter, όπου ήδη συγκέντρωσε περί τις 14.000 δολάρια.  

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...