Επαναφόρτιση κινητού σε λιγότερο από μισό λεπτό;

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που «γεμίζει» σε λιγότερο από μισό λεπτό υποστηρίζει πως εφηύρε ο Shawn West, εφευρέτης από το Kansas των ΗΠΑ. O West δημοσίευσε την δική του καμπάνια crowdfunding μέσω της γνωστής πλατφόρμας Kickstarter που συγκεντρώνει ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις για projects κάθε είδους, και ήδη έχει συγκεντρώσει το επιθυμητό ποσό. 
«Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μας γλιτώνουν από έξοδα σήμερα, αλλά δεν μας γλιτώνουν πολύ χρόνο, καθώς περιμένουμε ώρες για να φορτιστούν. Τι θα λέγατε όμως αν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία χρειαζόταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να φορτιστεί;» Με αυτή την δήλωση δημοσίευσε την «καμπάνια» του, επισημαίνοντας ότι μπαταρίες τύπου ΑΑ, C και D με τους αντίστοιχους φορτιστές θα αποσταλούν στους υποστηρικτές που τον ενισχύουν με τουλάχιστον 25 δολάρια. 


Οι τεχνολογικές ιστοσελίδες επισημαίνουν πως αν αυτή η τεχνολογία αποδειχθεί πραγματικότητα και εφαρμοστεί στις μπαταρίες κινητών, οι κλασικοί φορτιστές θα αποτελούν πια παρελθόν και η άδεια μπαταρία ενός smartphone θα χρειάζεται μόλις 26 δευτερόλεπτα για να επαναφορτιστεί. Παρ’ όλα αυτά, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για απάτη. Δείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες όπως τις εξηγεί ο ίδιος ο εφευρέτης στην σελίδα του στο Kickstarter, όπου ήδη συγκέντρωσε περί τις 14.000 δολάρια.  

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...