10 και 11 Αύγουστου 2014 o Γιάννης Χαρούλης στο Αρκαλοχώρι! 2η συναυλία για όσους δε πρόλαβαν


Μία ακόμα συναυλία πρόκειται να παραχωρήσει στο Αρκαλοχώρι ο Γιάννης Χαρούλης την ερχόμενη Δευτέρα 11 Αυγούστου, μετά το Sold Out των εισιτηρίων για την συναυλία της Κυριακής. 
Η αγάπη του κόσμου ήταν τέτοια και η απήχηση του Γιάννη Χαρούλη τόσο, που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Κυριακής, κι ενέπνευσε τους διοργανωτές να προχωρήσουν σε μια δεύτερη συναυλία την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλους όσοι επιθυμούν να δουν και να ακούσουν από κοντά τον εκπληκτικό κρητικό τραγουδοποιό.

Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Χαρούλη φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. 

Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών.

Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. 

Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Παραγωγή: Αρτύς, www.artys.gr, Τηλ. 210 6452420

Τιμή εισιτηρίου: 10€ Γενική είσοδο

Ώρα έναρξης: 21.30 Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου

Σημεία προπώλησης:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης : Καντανολέοντος 4 , τηλ: 2810 285541
Ηλεκτρονικά : Ticketservices.gr, 210 72 34 567

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ: Γερμανός: Ελ. Βενιζέλου 69, 
Πέλεκυς tour: Ελ. Βενιζέλου 118
Mπαγκετάκη: Ελ. Βενιζέλου 132, 
SPORΤ CAFÉ : Πλατεία Ελευθερίας Αρκαλοχώρι. 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...