Ηράκλειο: Το σκυλί της έσωσε τη ζωή


Ο λόγος για μια γυναίκα, που είχε πέσει σε βραχώδη περιοχή στον Κούλε του Ηρακλείου και ειδικότερα στο δρόμο "BY PASS".
Το μονοπάτι που χρησιμοποιείτε από καρδιοπαθείς για πεζοπορία είχε προφανώς πάρει και η άτυχη γυναίκα μαζί με το σκυλί της.
Όμως από άγνωστο λόγο έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Για καλή τύχη της ατυχής γυναίκας ένα νεαρό ζευγάρι, που περνούσε από το μονοπάτι με ποδήλατο, άκουσε το σκυλί που έκλαιγε και με τον τρόπο του ζητούσε από το νεαρό ζευγάρι να το ακολουθήσει με κατεύθυνση το σημείο που βρίσκονταν η γυναίκα.
Το ζευγάρι ακολούθησε το σκυλί και με κατάπληξη είδε τη γυναίκα που βρίσκονταν πεσμένη σε δύσβατο σημείο από το οποίο με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε για να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

πηγή άρθρου: http://www.flashnews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...