Μεγαλύτερη οθόνη για το iPhone5


Η εταιρία Apple έχει αναθέσει σε τρεις εταιρείες, LG Display, Sharp και Japan Display, την κατασκευή της νέας οθόνης, που θα διαθέτει το επόμενο μοντέλο iPhone5.
Η οθόνη αυτή σύμφωνα με την Wall Street Journal και το πρακτορείο Reuters, θα είναι μεγαλύτερη: Οι 3.5 ίντσες' του iPhone 4S θα είναι πλέον 4 ίντσες στο νέο iphone, προκειμένου να ανταγωνιστούν μοντέλα άλλων smartphones που φτάνουν και τις 4,8 ίντσες.
Οι φήμες - διαρροές θέλουν την παραγωγή του νέου μοντέλου iPhone να αρχίσει τον Αύγουστο.
Χαράς "ευαγγέλια" λοιπόν για τους φανατικούς των iPhone ...


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...