Το καλό νέο της ημέρας: Βραβεύτηκε ο 85χρονος Ηρακλειώτης φοιτητήςΑν και είναι 85 ετών συνεχίζει να αναζητά τη γνώση, ο Μιχάλης Φανουράκης από την Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου, ο οποίος φοιτά στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πρόγραμμα: «Αναζητώντας τις χαμένες ηθικές μας αξίες».
Ο Μιχάλης Φανουράκης που είναι και ενεργός πολίτης τιμήθηκε από το δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη, που τον δέχθηκε στο γραφείο του συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Μακράκη.
Ο κ. Δοξαστάκης απένειμε στον κ. Φανουράκη το Δίπλωμα Τιμής του δήμου για τις προσπάθειές του και δήλωσε ότι: «ενεργοί δημότες όπως ο κύριος Φανουράκης αποτελούν παράδειγμα έμπνευσης και ενθάρρυνσης της τοπικής κοινωνίας για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Δήμου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της Δια Βίου Μάθησης. Ο Δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει και στηρίζει όλους τους Δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας που επιχειρούν να βελτιώσουν τη μόρφωση και την κατάρτισή τους.»

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...