Δωρεάν βιβλία On-line: Ο Αρκάς και οι αταίριαστοι έρωτες!!!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους, έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα!!! Καμία φορά μάλιστα, αυτός ο έρωτας, τελειώνει και όταν ρωτήσεις "μα, γιατί;;;" η απάντηση συχνά είναι "Δε ταιριάζαμε"!!! Και κλάμα η κυρία... και ο κύριος καμία φορά και να τα χαρτομάντηλα και οι φίλοι για συμπαράσταση και όλα τα γνωστά παρελκόμενα ( μέχρι να έρθει ο επόμενος έρωτας!!! ) 

Ο Αρκάς όμως, σε αυτό το τεύχος δίνει μία πιο "διασκεδαστική χροιά " στους αταίριαστους έρωτες!!! Διαβάστε και εσείς .. έχει πλάκα!!!


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...