Δωρεάν βιβλία On-line: Ο Αρκάς και οι αταίριαστοι έρωτες!!!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους, έχουν ζήσει ένα μεγάλο έρωτα!!! Καμία φορά μάλιστα, αυτός ο έρωτας, τελειώνει και όταν ρωτήσεις "μα, γιατί;;;" η απάντηση συχνά είναι "Δε ταιριάζαμε"!!! Και κλάμα η κυρία... και ο κύριος καμία φορά και να τα χαρτομάντηλα και οι φίλοι για συμπαράσταση και όλα τα γνωστά παρελκόμενα ( μέχρι να έρθει ο επόμενος έρωτας!!! ) 

Ο Αρκάς όμως, σε αυτό το τεύχος δίνει μία πιο "διασκεδαστική χροιά " στους αταίριαστους έρωτες!!! Διαβάστε και εσείς .. έχει πλάκα!!!


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...