8 λόγοι για να μην τρέχεις πίσω από έναν άντρα

16/3/2016
Εκείνος θα έτρεχε πίσω σου;
Αντί να κυνηγάτε έναν άντρα κυνηγήστε καλύτερα τα όνειρα σας. Όλες έχουμε υπάρξει ερωτευμένες με κάποιον που μας έκανε να αγωνιούμε όταν δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και το αμέσως επόμενο λεπτό μας γέμιζε με ελπίδες με ένα και μόνο μήνυμα στο κινητό. Υπάρχουν όμως κάποιοι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να τρέχουμε πίσω από έναν άντρα, όσο κι αν είμαστε ερωτευμένες.

1. Κυνηγώντας κάποιον που δεν αποκρίνεται, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να πληγώσουμε τον εαυτό μας

Όταν έχουμε συναντήσει τον σωστό άνθρωπο που αισθάνεται τα ίδια πράγματα με εμάς, το γνωρίζουμε πολύ καλά κι αυτό γιατί δεν χρειάζεται να τρέχουμε ξοπίσω του, το κυνήγι είναι αμφίδρομο. Σε διαφορετική περίπτωση αναλωνόμαστε με το να βρούμε τρόπους να κάνουμε τον άλλο να μας ερωτευτεί, πολλές φορές μάταια.

2. Ξεχνάμε τους φίλους μας και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας

Οι φίλοι και η οικογένεια αποτελούν δεύτερη προτεραιότητα (και τρίτη και τέταρτη), κοινώς αποξενωνόμαστε. Χάνουμε εμπειρίες ενώ προσπαθούμε να δημιουργήσουμε άλλες με έναν άνθρωπο του οποίου δεν είμαστε προτεραιότητα επίσης.

3. Προσφέρουμε την καρδιά μας σε κάποιον που δεν του αξίζει

Αυτός που πεθαίνει για να είναι μαζί μας, δεν μας παραμελεί. Δεν πρέπει να κυνηγήσουμε έναν άντρα που εμείς είμαστε έτοιμες να του δώσουμε τα ομορφότερα συναισθήματα μας κι εκείνος δεν επιθυμεί να κάνει το ίδιο για εμάς.

4. Σπαταλάμε όλη μας την ενέργεια σε κάτι που είναι εφήμερο

Πρέπει να σπαταλάμε ενέργεια για να ατενίζουμε το μέλλον και όχι τις επιλογές του Σαββατοκύριακου.

5. Αρχίζουμε και ξεχνάμε όλα όσα είναι σημαντικά για εμάς

Ονειρευόμασταν κάτι διαφορετικό και είχαμε σχέδια για όμορφα πράγματα, αλλά το μόνο που μας νοιάζει ξαφνικά είναι αυτό το μήνυμα/ τηλεφώνημα/ e-mail στις δύο το βράδυ.

6. Παραλογιζόμαστε

Αυτό το κυνήγι μπορεί να καταλήγει σε ένα ατελείωτο κρυφτό, με απίστευτες εμμονές. Και ξαφνικά νιώθουμε πως αρχίζουμε και χάνουμε το μυαλό μας. Φυσικά κι αυτό δεν ισχύει, αλλά το γεγονός ότι φτάνουμε εκεί είναι από μόνο του ένας δείκτης που λέει πως αυτό που σημαίνει πρέπει να σταματήσει.

7. Καταπιέζουμε τον εαυτό μας, εκβιάζοντας καταστάσεις

Πολλές φορές το κλισέ «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» αποτελεί μια τεράστια σοφία, γιατί αυτό είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν μόνα τους το δρόμο τους, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι η πρώτη μας επιλογή.

8. Ένα φλερτ μπορεί να είναι αστείο, αλλά και εξαντλητικό

Το φλερτ και ο έρωτας είναι δύο πολύ όμορφα πράγματα, αλλά it takes two to tango. Όταν το ζούμε μόνες μας είναι ψυχοφθόρο και κουραστικό.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...