Κόσμος: Οι μαθητές από τη Λεμεσό κέρδισαν το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 22.000 έργα

9/3/2016

Με μεγάλη μου χαρά διάβασα απόψε στην επίσημη σελίδα του Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ότι το έργο των μαθητών από την Κύπρο πήρε το πρώτο βραβείο της Saatchi Gallery. Πρόκειται για μία Παγκόσμια διάκριση για του μαθητές από τη Λεμεσό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι ξεχώρισε ανάμεσα σε 22.000 έργα. Τέτοιες διακρίσεις μόνο θετικά συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες! Μπράβο σας!

Αφού διαβάσετε όλη την ανάρτηση του Γραφείου, επισκεφτείτε την προηγούμενη ανάρτηση και δείτε το έργο των μαθητών που κέρδισε το βραβείο.
"Το έργο ‪#‎Immigrants‬ των μαθητών από τη Λεμεσό κέρδισε το πρώτο βραβείο της Saatchi Gallery.
Παγκόσμια διάκριση για το έργο με θέμα τους πρόσφυγες, που ξεχώρισε ανάμεσα σε 22.000 έργα από όλον τον κόσμο
Το έργο φτιάχτηκε από τους μαθητές με αφορμή τον 5ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης με θέμα "Κρίση- Πρόκληση", πάντα με την βοήθεια της δασκάλας τους και ζωγράφου Πόπης Νικολάου."

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο άρθρο.
Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...