Το 1ο Διεθνές Μουσικολογικό Συνέδριο τιμά των Ψαραντώνη

Στo πλαίσιo του 1ου Διεθνούς Εθνομουσικολογικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου το 3ήμερο 3 έως 5 Οκτωβρίου, θα βραβευτεί για την σημαντική προσφορά του στην μουσική παράδοση του τόπου μας, ο μοναδικός Ψαραντώνης.
Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου και η βράβευση του Ψαραντώνη, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 10:30, στο ξενοδοχείο Απολλώνια στην Αμμουδάρα.
Θέμα του συνεδρίου είναι "Η αστική μουσική στην Κρήτη από την Κρητική Πολιτεία μέχρι την ανταλλαγή των πληθυσμών και την σχέση των δυο κοινοτήτων» και συνδιοργανωτές είναι το Μουσείο Θύραθεν του Κρουσώνα, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Μακεδονίας, το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Μουσικών Π.Δ.Ε. Κρήτης, το Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης και το Σισμανόγλειο Μέγαρο Κωνσταντινούπολης.
Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...