Το Ηarlem shake έρχεται Ηράκλειο!


Το Harlem Shake μπαίνει στις Μινωικές γραμμές και πάει Κρήτη. Για την ακρίβεια διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας.
Αν έχετε καλή διάθεση, κέφι και λίγη ... τρέλα τότε δεν θα πρέπει να λείψετε το ερχόμενο Σάββατο από την πλατεία Ελευθερίας όπου όλο το Ηράκλειο καλείται να χορέψει στους ρυθμούς του ... Harlem Shake σε μια υπερπαραγωγή που θα βιντεοσκοπηθεί και θα ανέβει στο ... youtube !
Η νέα μόδα του Harlem Shake ήρθε και έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο. Στο youtube ανεβαίνουν καθημερινά χιλιάδες video με το νέο χορό που αποκτούν πολύ γρήγορα εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις. Η νέα μόδα έχει περάσει φυσικά στους μαθητές – φοιτητές αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Έτσι μετά από απαίτηση πολλών μαθητών και φοιτητών από το Ηράκλειο διοργανώνεται το μεγαλύτερο Harlem Shake στην πόλη το οποίο θα γίνει βίντεο και θα ανέβει στο youtube ! Ο Δήμος Ηρακλείου συνεργάζεται με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς KISS 9.61, ΑLPHANEWS 106,2 και  MUSIC CLUB 105,8 και όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο HARLEM SHAKE.
Αυτό το Σάββατο από τις 16.00 έως τις 18.00 στην πλατεία Ελευθερίας καλούνται όσοι θέλουν να συμμετέσχουν ντυμένοι με τρέλα, φορώντας μάσκες, ελληνικές σημαίες, περούκες , ρούχα με έντονα χρώματα, κατσαρόλες και ότι άλλο σκεφτούν για το video που θα κερδίσει τα περισσότερα Views στο youtube. Για τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση , οι παραγωγοί και djs του KISS 9.61 και του MUSIC CLUB 105,8 θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, θα παίζουν τις καλύτερες μουσικές και φυσικά θα μιλάνε στα μικρόφωνα παροτρύνοντας τον κόσμο να συμμετέχει στην βιντεοσκόπηση.
πηγή: news247.gr via prismanews.gr/
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...