Δεν αναβαθμίσατε το λειτουργικό σας σε Windows 10 όταν ήταν ΔΩΡΕΑΝ και τώρα τα ψάχνετε; Υπάρχει λύση!12/2/2017


Μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα με πλάγιο, αλλά νόμιμο, τρόπο.


Αν δεν προλάβατε να αναβαθμίσετε δωρεάν το παλιό σας λειτουργικό σύστημα σε Windows 10, ή αν συνειδητά μείνατε σε κάποια άλλη έκδοση αλλά τελικά μετανιώσατε, μην απελπίζεστε γιατί υπάρχει λύση.
Υπάρχει ένας... πλάγιος τρόπος για να επωφεληθείτε της προσφοράς, αρκεί να μεταβείτε σε αυτή την ιστοσελίδα και να κάνετε κλικ επάνω στο κουμπί “Upgrade Now”. Το συγκεκριμένο website προορίζεται για χρήστες που αξιοποιούν τις βοηθητικές τεχνολογίες στα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, ωστόσο είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, χωρίς περιορισμό.
Η Microsoft έχει δηλώσει ότι η λειτουργία του website θα συνεχιστεί επ’ αόριστον, μέχρι η ίδια να αποφασίσει την διακοπή της. Προτείνεται φυσικά να μην καθυστερήσετε, διότι δεν αποκλείεται η εταιρεία να αλλάξει τακτική, εάν διαπιστώσει ότι μεγάλος αριθμός χρηστών εκμεταλλεύεται αυτό το... παραθυράκι στην πολιτική της.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...