10 πράγματα που πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου

Δεν έχεις κάποιες φορές την ανάγκη και την όρεξη να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι έξω από τα συνηθισμένα; Φοβάσαι;
Τότε είναι που πρέπει να τολμήσεις. Τουλάχιστον έτσι θα νικήσεις το φόβο σου. Πάρε μερικές ιδέες.

1. Scuba Diving
 
Η ομορφιά που κρύβει ο βυθός δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. Πρέπει να τολμήσεις να βουτήξεις στα βαθιά της θάλασσας για να τον απολαύσεις. Δοκίμασέ το, θα νιώσεις πιο πλούσιος (σε εμπειρίες).

2. Skydiving
Αν μπορείς να αντέξεις να κολυμπάς ανάμεσα στα ψάρια, σίγουρα δεν θα πεις όχι και σε μια βουτιά στο κενό. Η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα νιώσεις το αίμα σου να κυλάει πιο έντονα από ποτέ.

3. Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου
Μην μένεις στην άκρη, περιμένοντας να σε προσέξουν. Διεκδίκησε τη θέση που σου αξίζει σε αυτόν τον κόσμο. Αν το κάνεις μια φορά, θα το ξανακάνεις και στο τέλος θα σου γίνει συνήθεια.

4. Κοιμήσου κάτω από τα αστέρια
 
Θα νιώσεις ένα παράξενο αίσθημα ελευθερίας και θα κάνεις τον καλύτερο ύπνο ever. Αρκεί να μην έχει κουνούπια!

5. Πιες μια φορά μέχρι να μεθύσεις
Δεν μιλάμε γα υπερβολές. Αλλά μια φορά (τουλάχιστον) πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να μεθύσει, να βγει από τα όριά του. Φρόντισε μόνο να είσαι μαζί με φίλους σου για να φτάσεις ασφαλής στο σπίτι.

6. Οργάνωσε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο με τους φίλους σου
 
Δεν έχει σημασία πού. Πάρε καλή παρέα, χάραξε τη διαδρομή σου και αν θέλεις μην την ακολουθήσεις πιστά. Κάνε και παρεκκλίσεις.

7. Πήγαινε ένα ταξίδι στην Αφρική
 
Εδώ ο χρόνος κυλά αργά και η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και οικεία. Θα νιώσεις λίγο σαν να πρωταγωνιστείς σε ντοκιμαντέρ ή σαν εξερευνητής και σίγουρα θα έρθεις σε επαφή με μια πλευρά του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

8. Πες κάτι στην κάμερα
 
Ντρέπεσαι και κρύβεσαι κάθε φορά που βλέπεις κάμερα; Άλλαξέ το. Τόλμα, βγες μπροστά και μίλα. Μην φοβάσαι την κριτική. Θα νιώσεις πιο δυνατός.

9. Φάε κάτι παράξενο
 
Μην τρως συνέχεια τα ίδια και τα ίδια επειδή βαριέσαι ή επειδή δεν θέλεις να δοκιμάσεις καινούργιες γεύσεις. Μην ξεχνάς ότι η διατροφή επιδρά και στην ψυχολογία σου.

10. Ερωτεύσου
 
Λίγα πράγματα στη ζωή συγκρίνονται με τον έρωτα. Θα νιώσεις ότι πετάς. Και, ναι, μπορεί μετά να προσγειωθείς απότομα, αλλά σίγουρα θα παραδεχτείς ότι άξιζε τον κόπο.

πηγή : http://www.xsa.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...