Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο... για όλα τα βαλάντια!!!

Γεια σαςςςςςς!!! :)) Όπως όλοι ξέρουμε , το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία για χαλάρωση, οπότε ... εκμεταλλευτείτε την!!! 
Αν σας έμειναν κάποιες δουλειές που δε προλάβατε να τελειώσετε όλη τη βδομάδα , τελειώστε τις ΓΡΗΓΟΡΑ και αρχίστε να σκέφτεστε τι θα κάνετε σήμερα και αύριο!!! (αν ακόμη δε το κάνατε ... )

Για να δούμε λοιπόν μερικές εναλλακτικές προτάσεις : 

1. Φτάνουν τα λεφτά σου για ένα διήμερο;;; 

Φύγε!!! Ακόμα εδώ είσαι; 

Όπου κι αν πας, θα σε χαλαρώσει σίγουρα!!! Άλλοι άνθρωποι, άλλο μέρος θα σας κάνουν να "ξεφύγεις" για λίγο από την καθημερινότητα και θα γυρίσεις αναζωογονημένος!!! 

2. Έχεις πολλά ΛΕΦΤΑ;;;

Α, ρε τυχερέ!!! Ε και πάλι, φύγεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Πιο μακρυά όμως αυτή τη φορά!!! Πάρε αεροπλάνα , βαπόρια , ελικόπτερα και ... πήγαινε βόλτα για καφέ στο Λονδίνο!!! Έχει και το τελικό το βράδυ!!! ΟΛΕΕΕΕ 







3. Δεν έχεις πολλά λεφτά;;; 
Εντάξει, κάτι θα βρούμε και για την περίπτωσή σου; Πάρε το ... μωρό σου και/ή την παρέα σου και πήγαινε για φαγητό και μετά για ποτό σε ένα μέρος που θα περάσεις καλά και ... θα χορέψεις!!! Ο χορός χαλαρώνει το σώμα, συν ότι είναι και γυμναστική!!! Αν είναι να πας να στέκεσαι στο μπαρ με το ποτό στο χέρι και να κοιτάς μόνο τους άλλους , καλύτερα κάτσε σπίτι... άλλωστε, είπαμε, δεν έχεις και πολλά λεφτά!!!

4. NO MONEY??? 
Αν φιλαράκο, ανήκεις στην κατηγορία που ανήκουν οι περισσότεροι Έλληνες πια, δηλαδή "μπατιράκι", τότε  απλά cool-αρε.. Κάτσε σπίτι και χαλάρωσε!!! Πάρε και τους φίλους σου να έρθουν να σου κάνουν παρέα, δείτε και καμία ταινία, πείτε και καμία σαχλαμάρα να περάσει η ώρα!!! Μια χαρά είναι και έτσι... θα ξεκουραστείς κιόλας!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
άρθρο:DownTime

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...