Aξίζει να πας ... Kαρπενήσι !!!

To Down Time - Αξίζει να πας έχει πια το δικό του σπίτι στoν ιστότοπο Down Time Traveler by Angeliki SaitakiΠατήστε Eδώ > angelikisaitaki.com για να τον επισκεφτείτε και να βρείτε αυτό κι ακόμα περισσότερα ταξίδια! 

Δε σε φτάνουν τα χρήματά σου να πας στην Ελβετία αλλά θες να δεις χιόνι;;; Θα'θελες να δεις τα ξύλινα σπιτάκια της Σουηδίας, πνιγμένα στο πράσινο, αλλά μάλλον θα μείνει όνειρο;;;;

Ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο τελικά αυτό το όνειρο να πραγματοποιηθεί!!!

(κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)


Το Καρπενήσι, στο νομό Ευρυτανίας, αμφιθεατρικά στην πλαγιά του Βελουχίου, διαθέτει όλα αυτά και πολλά άλλα!!! 

Ατελείωτο πράσινο.... Έλατα, έλατα και πάλι έλατα, πλάτανοι , κυπαρίσσια κλπ, λουλούδια κίτρινα , μωβκόκκινα... ατελείωτες εκτάσεις πρασίνου, ποτάμια, χαράδρες, και πάλι πράσινο , πράσινο, πράσινοοοοοο... πράσινο που ξεχειλίζει και "πνίγει" όλα τα γραφικά χωριά της περιοχής.




Τα μάτια σου θα "ξεκουραστούν" και... ο καθαρός αέρας που θα γεμίζει συνεχώς τα πνευμόνια σου, θα σε κάνει να σκεφτείς μήπως είναι η πρώτη φορά που αναπνέεις κανονικά!!!

άρθρο: downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...