Σπάνε ρεκόρ οι πωλησεις του iPhone 6 στην Ελλάδα

Σπάνε τα ρεκόρ οι πωλήσεις και στην Ελλάδα για το νέο iPhone.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο την πρώτη ημέρα επίσημου λανσαρίσματος της νέας έξυπνης συσκευής που λανσάρει η apple πωλήθηκαν πάνω από 10.000 κομμάτια.

Σε καταστήματα όπως της Cosmote ή της Wind που είχε δοθεί η δυνατότητα για προπαραγγελίες, τα κομμάτια στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν εξαντληθεί, ενώ ορισμένα κομμάτια βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων της Vodafone.
Οι εκτιμήσεις ωστόσο είναι πως όσα iPhone υπάρχουν ακόμα στα ράφια μέχρι και την Δευτέρα θα έχουν εξαντληθεί. Οι πωλήσεις αφορούν περισσότερο στο νέο iPhone 6 με την οθόνη των 4,7 ιντσών και λιγότερο στο νέο iPhone 6 plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πάντως της ελληνικής αγοράς, οι πωλήσεις θα κυμανθούν και λόγω τιμής σε ποσοστό 80 % για το νέο iPhone 6 και 20 % για το νέο iPhone 6 plus.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...