Πως να ποτίσετε τα φυτά στις διακοπές ΔΩΡΕΑΝ

Έχω μία μικρή υποψία ότι τώρα που μπαίνουμε σιγά-σιγά στην εβδομάδα της γιορτή της Παναγίας, κάποιοι από εσάς θα φύγετε από τα σπιτάκια σας για να πάτε διακοπές!!! 

Μήπως όμως θα αφήσετε μόνα και έρμα τα φυτά σας στο σπίτι; Ποιος θα σας τα φροντίσει; Δε βρήκατε λύση; Don't worry... πάντα υπάρχει λύση και αυτή εδώ είναι και ΔΩΡΕΑΝ!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά πλαστικά μπουκάλια νερού, μικρά ή/και μεγάλα, εσείς θα κρίνετε...

Λύση "Ανάποδο Μπουκάλι"

Τι κάνουμε;

1. Ποτίζουμε τα φυτά μας με τον κλασικό τρόπο.

2. Γεμίζουμε με νερό τα μπουκάλια και τα τοποθετούμε μέσα στο χώμα, αφού ανοίξουμε πρώτα μία μικρή τρυπούλα στο καπάκι.

Ανάλογα το μέγεθος του φυτού, επιλέξτε το μέγεθος και του μπουκαλιού. Ίσως χρειαστεί να βάλετε περισσότερα από ένα (π.χ. μικρά) αν είναι μεγάλο το δεντράκι σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

1. Προτιμήστε να μη τοποθετήσετε τα μπουκάλια κάθετα, καλύτερα να δημιουργούν μία μικρή γωνία. Έτσι τα μπουκάλια δε θα στομώσουν. 

2. Προτίμησε τη λύση "ανάποδο μπουκάλι" αν λείψεις το πολύ μία βδομάδα. Αν σκοπεύσεις να ταξιδέψεις περισσότερο, μάλλον θα πρέπει να βρεις άλλη λύση :) 

Down Time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...