Το πληκτρολόγιο που... πλένεται!!! (video)

Τα πληκτρολόγια είναι εκείνο του μέρος του υπολογιστή που μαζεύει τα περισσότερα μικρόβια, ειδικά αν το χρησιμοποιούν πολλοί σε  κάποιο δημόσιο χώρο. 
Εκτός από αυτό όμως, πολλοί από μας από αφηρημάδα, είναι πιθανόν κάποια στιγμή της ζωής μας, να καταλήξουμε να το "λούσουμε" με λίγο... καφέ, ή μήπως καλύτερα αναψυκτικό;

Η Logitech βρήκε τη λύση λοιπόν και δημιούργησε ένα USB πληκτρολόγιο που αγαπάει το νερό και το... μπάνιο!!! 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Δείτε το βίντεο...άρθρο downtime 
http://downtimeforyou.blogspot.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...