Τι ψάχνει ο κόσμος στο ίντερνετ;


Έχετε κι εσείς την περιέργεια να μάθετε τι ψάχνει ο κόσμος στο ίντερνετ; Σας χρειάζεται μήπως αυτή η πληροφορία για την επιχείρησή σας; Αναρωτιέστε γιατί κοινοποιείτε πράγματα που πιστεύετε ότι θα τρεντάρουν και... "πάνε άπατα";

Ήρθε η ώρα να λύσετε τις απορίες σας. Η πολυμήχανη Google σας έχει τη λύση και λέγεται Google Trends.

Με ένα παιχνιδιάρικο εργαλείο απεικόνισης που ονομάζεται Google Trendsμπόρεσε να απεικονίσει τους πιο δημοφιλής όρους αναζήτησης, σύμφωνα με το Google Trends. Η πολύχρωμη αυτή σελίδα, σε πραγματικό χρόνο και με παιχνιδιάρικο τρόπο μας δείχνει τι ψάχνει περισσότερο ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Μπορείτε μάλιστα, αν θέλετε, να επιλέξετε τον σύνδεσμο Showing the latest hot searches in All Regions στο κάτω αριστερό μέρος της σελίδας και να επιλέξετε μία από τις 48 διαφορετικές χώρες, για να δείτε τι συμβαίνει συγκεκριμένα σ' αυτή. Ευτυχώς, η Ελλάδα είναι μέσα.

▶ Για να βρείτε το πολύ ευχάριστο και χρήσιμο αυτό εργαλείο, πατήστε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...