Πως θα είμαστε όταν γεράσουμε αγάπη μου; (video)

20/5/2015
Την απάντηση την δίνουν οι make up artists...


Όπως εκφράζει την αγωνία της η Lana Del Ray τραγουδώντας "Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?" στο τραγούδι "Young and Beautiful" έτσι και στο παρακάτω o Tavis και η Kristie, λίγο πριν το γάμο τουz, φαίνεται να απορoύν για το αν η σχέση τους θα αντέξει τη φυσιολογική φυσική φθορά και τη γήρανση.

Οι άνθρωποι της Field Day θέλησαν να τους βοηθήσουν να μάθουν πως θα είναι στο μέλλον, μακιγιάροντάς τους, ώστε να φαίνονται ηλικιωμένοι!

Δείτε το βίντεο...Down Time

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...