Δείτε την ιστοσελίδα που αποκαλύπτει την ηλικία μας!


Την πατήσαμε παιδιά!!! Η Microsoft βάλθηκε να τα βγάλει όλα στην φόρα...
Ποια είναι η πιο ευαίσθητη ερώτηση σε μία γυναίκα κυρίως;;; Μα ποια είναι η ηλικία της! Βέβαια, οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν είναι λίγοι και οι άντρες που προτιμούν να μην αναφέρονται σε τέτοιες "ανατριχιαστικές λεπτομέρειες". 

Και εκεί που είχαμε βρει όλους τους τρόπους για να αποφεύγουμε αυτή την ενοχλητική ερώτηση, εμφανίζεται η microft μέσω του site http://how-old.net/ και τα βγάζει όλα στην φόρα,. Ένα απλό ανέβασμα μίας δικής σας φωτογραφίας ή ενός φίλους σας είναι αρκετό για να υπολογιστή η ηλικία του ατόμου που απεικονίζει η εικόνα.

Αν το αποτέλεσμα είναι ακριβές ή όχι μπορείτε να το ανακαλύψετε μόνοι σας με απλή δοκιμή!!!
Down Time


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...