7 βήματα για να οργανώσετε το σχολικό σας γραφείο!

Για μία πιο εύκολη και ευχάριστη σχολική χρονιά!
Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και τα παιδικά γραφεία γεμίζουν με σχολικά είδη. Για να κάνετε το διάβασμά του πιο εύκολο και ευχάριστο, χρειάζεται να οργανώσετε το γραφείο του με τον σωστό τρόπο, κάνοντας αρχικά μία εκκαθάριση από τα περσινά αντικείμενα. Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη:
  1. Χωρίστε τα αντικείμενα του σε κατηγορίες: σχολικά είδη, βιβλία, περιοδικά, είδη χειροτεχνίας.
  2. Αδειάστε το γραφείο του: Βάλτε όλα τα αντικείμενά του στο πάτωμα αν είναι λίγα.
  3. Χρησιμοποιήστε μία σακούλα για να κάνετε εκκαθάριση. Εάν είναι κάτι σπασμένο ή άχρηστο πετάξτε το και αν κάτι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και δεν το χρειάζεστε, δώστε το.
  4. Συγκεντρώστε τα αντικείμενα που κρατήσατε και ξεκινήστε με την πρώτη κατηγορία αντικειμένων. (Π.χ. σχολικά: στυλό, χαρτιά, μολύβια κτλ.)
  5. Συνεχίστε με την επόμενη κατηγορία αντικειμένων.
  6. Στο τέλος θα έχετε μόνο όσα πράγματα του είναι απολύτως απαραίτητα, ενώ μπορείτε και πάλι να δείτε εάν χρειάζεται να αφήσετε έξω κάτι που είναι περιττό.
  7. Χρησιμοποιήστε κουτιά και καλάθια για να οργανώσετε τα αντικείμενα.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...