Abigail Gibbs: Η 18χρονη διαδικτυακή συγγραφέας με τους 17 εκατομμύρια αναγνώστες και το εξαψήφιο συμβόλαιο


Ο εκδοτικός οίκος Harper Collins πρόλαβε πρώτος – ή έκανε ένα τεράστιο λάθος. Η Abigail Gibbs ξεκίνησε να γράφει στα 15 της, μετά από πολλές αναγνώσεις του Χάρι Πότερ και της σειράς Twilight (για την ακρίβεια διάβασε ένα από τα βιβλία Χάρι Πότερ 18 φορές). Δεν έγραφε όμως στο ημερολόγιό της, όπως τα συνηθισμένα 15χρονα κορίτσια, έγραψε στο wattpad, ένα σάιτ που επιτρέπει τη δημοσίευση κειμένων με παράλληλη δικτύωση. Εκεί γνώρισε το αγόρι της, εκεί γνώρισε και απρόσμενη επιτυχία: μετά από 17 εκατομμύρια αναγνώστες και 91.000 ψήφους αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο συγγραφέα που προέκυψε αποκλειστικά από το ίντερνετ.

Magnify Image

Τώρα, το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “the Dark Heroine” είναι διαθέσιμο σε Kindle (με τιμή 3 δολάρια!) και Nook, ενώ η χάρτινη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, αρχικά στην Αγγλία και μετά σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Magnify Image
Abigail Gibbs
 Από τη σελίδα της στο wattpad μαθαίνουμε διάφορα πράγματα γι ‘αυτήν, όπως ότι είναι απελπιστικά νεαρή κι ενθουσιώδης – και εδώ που τα λέμε, γιατί να μην είναι. Nα πώς παρουσιάζει τον εαυτό της, με τα δικά της λόγια:
  
Fun Facts

  • Είμαι χορτοφάγος
  • Ξανθιά
  • Γεννήθηκα στο Ντέβον της Αγγλίας, αλλά το μισό χρόνο βρισκόμουν στο σχολείο στην Οξφόρδη
  • Γνώρισα τον φίλο μου στο Wattpad, αφού διάβασε την ιστορία μου. Ισχυρίζεται ότι με ερωτεύτηκε από τις πρώτες λέξεις =)
  • Πίνω 6-7 φλιτζάνια καφέ την ημέρα
  • Το online ψευδώνυμό μου, Canse12, είναι συνδυασμός του αγαπημένου μου αριθμού και το όνομα του πρωταγωνιστή της πρώτης μου «πραγματικής» ιστορίας

Η ιστορία, η οποία περιγράφεται ως «το πιο σέξι ρομάντζο που θα διαβάσετε φέτος» περιγράφει τη ζωή της Βάιολετ Λι, μιας Λονδρέζας που πέφτει θύμα απαγωγής από βρικόλακες.
Η Βάιολετ ανακαλύπτει ότι ο νέος της κόσμος είναι ένας άχρονος τόπος μεγάλης κομψότητας και ανυπολόγιστου πλούτου – γεμάτος υπέροχα παλάτια και πλούσια πάρτι – όπου μια παρακμιακή ομάδα φίλων ζει μόνο για τη διασκέδαση.
Όμως, είναι και ένα μέρος από το οποίο η διαφυγή είναι αδύνατη.
Παραδόξως (!) η Βάιολετ καταλήγει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον πρίγκιπα των βρικολάκων και τον καλύτερό του φίλο.


Με λίγα λόγια, είναι συνδυασμός Twilight και σενάριο Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα 20 πρώτα κεφάλαια της ιστορίας, πριν διορθωθούν και τροποποιηθούν από τον εκδοτικό οίκο, βρίσκονται ακόμα εδώ, οπότε μπορείτε να δείτε προς τι όλη αυτή η αναστάτωση. 

αναδημοσίευση από http://www.lifo.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...