Γκολ... υπο το βλέμμα γλάρων; (vid)


Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Ειδικότερα για όσους παρακολουθούν αραιά και που το πρωτάθλημα στην Αυστραλία. 

Γλάροι μαζεύονται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο και πολλές φορές δεν διστάζουν να... κάτσουν στο γρασίδι για να ξεκουραστούν την ώρα που γίνεται αγώνας.

Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και στην αναμέτρηση Melbourne Victor - Wellington Phoenix. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0, με το δεύτερο γκολ να μπαίνει την ώρα που τον αγωνιστικό χώρο είχαν καταλάβει οι γλάροι!


πηγη
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...