5 τρόποι για να "σβήσετε" χρόνια από το πρόσωπό σας!


Αν θέλετε να σβήσετε χρόνια από το πρόσωπό σας μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές πολύ απλές και απολύτως φυσικές συμβουλές με τα αποτελέσματα των οποίων θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
1. Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών, ακουμπήστε στα βλέφαρά σας από ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού, αφού τα αφήσετε πρώτα να κρυώσουν, και περιμένετε για 15 λεπτά. Η τεΐνη που περιέχει το τσάι, συρρικνώνει τα αγγεία κάτω από τα μάτια και διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά για μερικές ημέρες και συνδυάστε τη με τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου και θα δείτε μεγάλη διαφορά.
2. Για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, χωρίς να τα επιβαρύνετε με έντονο μακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Για να διαρκέσει το αποτέλεσμα περισσότερο, ζεστάνετε το ψαλιδάκι με το σεσουάρ των μαλλιών για 15 δευτερόλεπτα πριν την εφαρμογή του.
3. Για να αποκτήσετε πιο σαρκώδη χείλη, αντί να χρησιμοποιείτε lip gloss με διεγερτικές ουσίες, φτιάξτε μόνη σας ένα lip balm με πιπεριά τσίλι. Πολτοποιήστε ¼ από μία πιπεριά τσίλι και ανακατέψτε τη με μια κουταλιά βαζελίνης. Απλώστε το μείγμα στα χείλη σας και αφήστε το για 5 λεπτά. Τα καυτερά συστατικά που περιέχει αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν ένα προσωρινό οίδημα.
4. Για αστραφτερά, λευκά δόντια, ανακατέψτε μαγειρική σόδα με νερό σε τέτοια αναλογία ώστε να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα. Φυλάξτε το μείγμα και χρησιμοποιήστε το για να βουρτσίζετε τα δόντια σας μία με δύο φορές την εβδομάδα.
5. Για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα, βρέξτε με νερό μια βαμβακερή πετσέτα και βουτήξτε τη σε ένα μπολ με γάλα πλήρες. Στραγγίξτε την ελαφρά και απλώστε τη σε καθαρό πρόσωπο για δέκα λεπτά. Το γάλα περιέχει πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνες που θρέφουν το δέρμα σας και το κάνουν φωτεινό και απαλό.
πηγή
Πατήστε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...