Ειδήσεις σε τίτλους: Έφτασαν οι Κρητικοί αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους 150 περίπου Κρητικούς αγανακτισμένους οι ομοϊδεάτες τους στην Αθήνα!!!
«Ανεβαίνουμε στην Αθήνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας, των ονείρων μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Η Κρήτη άλλωστε πάντα πρωτοστατεί σε όλους τους αγώνες και αυτό κάνει και τώρα. Όλοι μαζί
όπου και αν ανήκουμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να μην περάσουν αυτά τα μέρα. Ότι κάνουμε εμείς τώρα το κάνουμε γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι από όπου και αν είμαστε. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω», δηλώνουν οι 150 Χανιώτες αναχωρώντας από το νησί.
Παράλληλα καλούν και τους υπόλοιπους πολίτες να λάβουν και εκείνοι μέρος, με τον δικό τους τρόπο σε αυτό τον αγώνα, ενώ ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιούν και άλλοι Αγανακτισμένοι από τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης.
πηγή:gargalianoi.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...