11/09/2017
Επίσημη έναρξη των σχολείων και η αγωνία των μαμάδων για το φαγητό που θα τρώνε τα παιδιά τους κατά την διάρκεια της ημέρας ξεκινάει. Για αυτό και αποφάσισα να ξεκινήσω σήμερα αναρτώντας μία συνταγή που έμαθα από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που θα σας λύσει τα χέρια.
Τι θα χρειαστούμε για το σταδιφόψωμο;
Υλικά
1 ποτήρι νερού λάδι ελαφρύ (καλαμποκέλαιο)
1 ποτήρι νερού πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 φαρίνα 500 γρ.
1 φακελάκι σταφίδες
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1 κουτ. γλυκού γαρίφαλλο
1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε στο μίξερ το λάφι, την πορτοκαλάδα και την ζάχαρη.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ρευστό υλικό που φτιάξαμε
Βάζουμε το αλεύρι, την βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το γαρύφαλλο και ανακατεύουμε.
Τέλος, συμπληρώνουμε με σταφίδες.
Το μείγμα μας το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου, για περίπου 1 ώρα.
Πολύ εύκολο!
Καλή όρεξη στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Down Time
Στην Β.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας...