2ο LoveRun Heraklion 2016: Γέμισε το Ηράκλειο με... αθλητές της αγάπης!!!

Με δρομείς … αγάπης γέμισαν οι δρόμοι του Ηρακλείου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του LoveRun Heraklion από το Σύλλογο Υγείας Ηρακλείου τον Αθλητικό σύλλογο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» , τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης  και την Ενωση Αθλητικων Σωματείων  ΣΕΓΑΣ Κρήτης.
Σκοπός στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση είναι η συνεισφορά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων από  τις 9:30 έως και 11:50 έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων.
Το LoveRun Heraklion είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι δρομείς ξεκίνησαν από την πλατεία Λιονταριών για να διανύσοην απόσταση 5.000 μέτρων ενώ η απόσταση για τα παιδιά ήταν τα 1000 μέτρα. Το 2o LoveRun Heraklion 2016 στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης www.pronoianet.gr, όπου έχει υπό τη σκέπη του συνολικά 7 δομές στήριξης ευάλωτων ομάδων σε όλη την Κρήτη.


Το 2ο LoveRun Ηeraklion 2016 5.000 μέτρων είναι μια διοργάνωση με διττό χαρακτήρα. Από τη μία καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επιπέδου για επαγγελματίες, συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές και δρομείς στα πρώτα τους βήματα ενώ από την άλλη δίνει στον καθένα τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος σε ζευγάρι, ομάδα ή ακόμη και παρέα με το κατοικίδιό του. Μία διοργάνωση όπου αθλητές βρέθηκαν στον ίδιο αγώνα με δρομείς που αναζητούν είτε τη χαρά της άθλησης είτε συμμετέχουν για πρώτη τους φορά.

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...