Η "ταβέρνα του Νίκου" στη Στοκχόλμη

1/10/2015

Ο μουσικοσυνθέτης των ΑΒΒΑ αλλά και εκείνος που ζωντάνεψε το “Mamma mia” στο θεατρικό σανίδι, Björn Ulvaeus, σκέφτηκε να δημιουργήσει στη Στοκχόλμη ένα παραδοσιακό ταβερνάκι σαν αυτό που είδαμε στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία. “Η ταβέρνα του Νίκου” θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό στις αρχές του 2016 όπου η διακόσμηση και το προσωπικό θα τηρούν απόλυτα τις προδιαγραφές της ελληνικής παράδοσης.

Το φαγητό θα είναι προσαρμοσμένο στη μεσογειακή κουζίνα, η μουσική θα περιλαμβάνει ελληνικά κομμάτια αλλά και τραγούδια από το “Mamma mia”, ενώ μικρά πάρτι θα στήνονται στα τραπέζια με μουσικά όργανα και τραγουδιστές. “Η διασκέδαση είναι το Νο1 στη ζωή των Ελλήνων και μάλιστα την απολαμβάνουν με κάθε τρόπο, συνδυάζοντας τις εξόδους τους με φαγητό και χορό”, λέει ο Björn.



πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...