Το Παγκρήτιο στάδιο το καλύτερο Αθλητικό Κέντρο!

Σημαντική διάκριση, την Τετάρτη,  για το Παγκρήτιο Στάδιο του  Δήμου Ηρακλείου,  ως ένα από τα καλύτερα Αθλητικά Κέντρα στην χώρα μας μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό που υλοποίησε η εταιρεία  P & G-Μαρινόπουλος, το έτος 2012 στα πλαίσια του προγράμματος «Στηρίζω Αθλητισμό».
Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη του καλύτερου  Αθλητικού Κέντρου και  η επιβράβευση από την  P&G με χρηματικό έπαθλο ύψους  10.000 ευρώ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών  και  του εξοπλισμού του.
Στο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2012, συμμετείχαν συνολικά  10 Δημοτικά και Εθνικά Αθλητικά Κέντρα από όλη την  Ελλάδα. Το Παγκρήτιο Στάδιο, συγκέντρωσε περισσότερες από  140.000 ηλεκτρονικές ψήφους κατακτώντας την πρώτη θέση.
Στην τελετή ο κ. Δημήτρης Γιαννακούδης  εκπρόσωπος της  P&G παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη  και στον Πρόεδρο της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (φορέα διαχείρισης του Παγκρητίου Σταδίου)  κ. Γιάννη Δροσίτη και στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι επισκέφτηκαν την νέα σύγχρονη αίθουσα χορού που δημιουργήθηκε με το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού. 
Η νέα αυτή αίθουσα χορού αναβάθμισε περαιτέρω τις υποδομές της ανερχόμενης Δημοτικής Σχολής «Κέντρο Χορού» και συμπεριλαμβάνει αντικραδασμικό δάπεδο με φυσικό ξύλο παρκέ, ηχητικό σύστημα και καθρέπτες, προσφέροντας ένα νέο χώρο  έκφρασης και δημιουργίας για τους μαθητές και καθηγητές της σχολής.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παγκρητίου Σταδίου παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου  κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ.Δημήτρη Καρατζάνη ,εκπροσώπων των  Τοπικών Αρχών ,φορέων, αθλούμενων και παραγόντων των  Αθλητικών Συλλόγων που φιλοξενούνται στο  Παγκρήτιο Στάδιο και στα  Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου
πηγή: cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...