Το Παγκρήτιο στάδιο το καλύτερο Αθλητικό Κέντρο!

Σημαντική διάκριση, την Τετάρτη,  για το Παγκρήτιο Στάδιο του  Δήμου Ηρακλείου,  ως ένα από τα καλύτερα Αθλητικά Κέντρα στην χώρα μας μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό που υλοποίησε η εταιρεία  P & G-Μαρινόπουλος, το έτος 2012 στα πλαίσια του προγράμματος «Στηρίζω Αθλητισμό».
Στόχος του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη του καλύτερου  Αθλητικού Κέντρου και  η επιβράβευση από την  P&G με χρηματικό έπαθλο ύψους  10.000 ευρώ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών  και  του εξοπλισμού του.
Στο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2012, συμμετείχαν συνολικά  10 Δημοτικά και Εθνικά Αθλητικά Κέντρα από όλη την  Ελλάδα. Το Παγκρήτιο Στάδιο, συγκέντρωσε περισσότερες από  140.000 ηλεκτρονικές ψήφους κατακτώντας την πρώτη θέση.
Στην τελετή ο κ. Δημήτρης Γιαννακούδης  εκπρόσωπος της  P&G παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη  και στον Πρόεδρο της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (φορέα διαχείρισης του Παγκρητίου Σταδίου)  κ. Γιάννη Δροσίτη και στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι επισκέφτηκαν την νέα σύγχρονη αίθουσα χορού που δημιουργήθηκε με το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού. 
Η νέα αυτή αίθουσα χορού αναβάθμισε περαιτέρω τις υποδομές της ανερχόμενης Δημοτικής Σχολής «Κέντρο Χορού» και συμπεριλαμβάνει αντικραδασμικό δάπεδο με φυσικό ξύλο παρκέ, ηχητικό σύστημα και καθρέπτες, προσφέροντας ένα νέο χώρο  έκφρασης και δημιουργίας για τους μαθητές και καθηγητές της σχολής.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παγκρητίου Σταδίου παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου  κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ.Δημήτρη Καρατζάνη ,εκπροσώπων των  Τοπικών Αρχών ,φορέων, αθλούμενων και παραγόντων των  Αθλητικών Συλλόγων που φιλοξενούνται στο  Παγκρήτιο Στάδιο και στα  Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου
πηγή: cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...