Πως θα κρατήσετε μία φιλία δυνατή;

ΦΙΛΙΑ
Οι φίλοι στην ζωή ενός ανθρώπου είναι πολύ σημαντικοί.
Όπως επενδύετε σε μια νέα σχέση ή στον γάμο σας και προσπαθείτε να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή, έτσι θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στη φιλία. Το ότι οι φίλοι θα είναι πάντα εκεί δεν ισχύει. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο. Οι φίλοι είναι πάντα εκεί όταν είμαστε και εμείς για εκείνους. Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς θα προστατεύσετε την φιλιά σας από την καθημερινότητα:
Ανανεώστε τον τρόπο που περνάτε χρόνο μαζί: Αν έχετε επιλέξει με τους φίλους σας να πίνετε καφέ ή cocktails μια φορά την εβδομάδα, είναι πολύ ωραίο. Αλλά δεν αρκεί. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι καινούργιο ώστε να διασκεδάζετε παρέα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί ένα hobby ή να πάτε σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ακόμα, κανονίστε βραδιά ταινίας, με πίτσα και κρασί.
Μιλήστε για τα συναισθήματα σας: Εκτός από τις συζητήσεις για θέματα γύρω από την μόδα ή για αποτυχημένα ραντεβού. Προσπαθήστε να μοιραστείτε πιο σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Μοιραστείτε τους φόβους σας, τις ανησυχίες σας, τους στόχους σας, πως φαντάζεστε την ζωή σας μετά από χρόνια. Με τον τρόπο αυτό έρχεστε πιο κοντά.
Λύστε τυχόν διαφορές: Η φίλια είναι μια σχέση που δεν χρειάζεται να υπάρχουν παρεξηγήσεις και διάφορες. Μπορείτε να μιλήσετε ελευθέρα στην φίλη σας γι’ αυτό που σας ενόχλησε. Αλλά να είστε και σε θέση να δεχτείτε και τυχόν παράπονα από εκείνη.
Οργανώστε μια περιπέτεια: Κανονίστε ένα ταξίδι. Αλλάξτε παραστάσεις, κάντε καινούργια πράγματα παρέα και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί. Είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε παρέα, εγκαταλείποντας για λίγο το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Πηγή: jenny.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...