Με επιτυχία τερμάτισαν οι δύο Κρητικοί στο Changelle Almere!


Με επιτυχία τερμάτισαν εχθές το βράδυ στο Άμστερνταμ οι 2 κρητικοί που πήραν μέρος στο Changelle Almere, ένα τρίαθλο πραγματικής αντοχής !
Ο Γιώργος Αλεβυζάκης από το Αρκαλοχώρι (φώτο) και ο  Νίκος Δημητρίου από το Ηράκλειο κατάφεραν να τερματίσουν και οι 2 μέσα στα όρια του χρόνου, που ήταν οι 15 ώρες.

Οι δύο αθλητές φτάνοντας στον τερματισμό άκουγαν από τα μεγάφωνα τα ονόματά τους, υπό τους ήχους της μουσικής του Ζορμπά και των χειροκροτημάτων των φιλάθλων, που τους υποδέχονταν ενθουσιασμένοι μέσα σε όλο αυτό  το κλίμα!!! Μάλιστα, ο ρεπόρτερ προσπάθησε να πάρει μία δήλωση από τον Γιώργο Αλεβυζάκη,  ο οποίος όμως με  όμορφες χορευτικές φιγούρες θέλησε να του ξεφύγει και έτσι να φτάσει στον τερματισμό γρηγορότερα και να σηκώσει την ελληνική σημαία πολύ ψηλά!!!!

Μετά το τρίαθλο της Χαβάης και της Ολλανδίας  είναι το παλαιότερο τρίαθλο στον κόσμο! Στο τρίαθλο αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να διανύσουν μία διαδρομή , η οποία ξεκινά με 3,8 χλμ. κολύμβηση, 180 χλμ ποδήλατο και τέλος 42 χλμ τρέξιμο και όλα αυτά σε 15 ώρες!!!!

Οι τελικοί χρόνοι των Ελλήνων αθλητών ήταν:
Γιώργος Αλεβιζάκης   13 ώρες και 54 λεπτά
Νίκος Δημητρίου        14 ώρες και 04 λεπτά

 άρθρο: Down Time 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...