ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις VIBER: Τα 100.000.000 έφτασαν οι χρήστες του.

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η υπηρεσία Viber και όχι άδικα. Εξάλλου δεδομένου ότι δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν τηλεφωνήματα και αποστολή μηνυμάτων το αντίθετο θα ήταν περίεργο.


Έτσι κανείς δεν εξεπλάγη μαθαίνοντας ότι οι χρήστες της υπηρεσίας μέσα σε ελάχιστο διάστημα αφότου συμπλήρωσαν τα 90 εκατομμύρια είναι πλέον 10 εκατομμύρια περισσότεροι.
Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες αυτοί μέσω του προγράμματός της μιλούν κατά μέσο όρο 1.5 δισεκατομμύριο λεπτά και ανταλλάσσουν 2 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μήνα.

Προκειμένου λοιπόν η Ισραηλινή εταιρεία να γιορτάσει το γεγονός ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει την εφαρμογή και για S40/Symbian, Bada OS και Windows Phone αν και προς το παρόν μόνο για τις συσκευές Nokia Lumia. Μάλιστα η εφαρμογή για τα Lumia θα υποστηρίζει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε HD, group messaging, αποστολή κειμένου και φωτογραφιών.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...