Έκθεση φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας για τον Ελ Γκρέκο στον Κούλε


Στα πλαίσια εξωστρέφειας, προγραμματισμού και σύνδεσης της ιστορίας μας με τους επισκέπτες μας (κρουαζιέρα και καθημερινοί τουρίστες), ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, διοργανώνουν υπαίθρια φορητή έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας EL GRECO, του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, που μέρος της γυρίστηκε στο λιμάνι Ηρακλείου.
Σκοπός της έκθεσης είναι να προβληθεί, μέσα από 60 περίπου φωτογραφίες - έργα η ιστορία και ο πολιτισμό της Κρήτης, τιμώντας τον EL GRECO που γεννήθηκε στο νησί.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:30μ.μ, στην είσοδο του βόρειου λιμενοβραχίονα (ΚΟΥΛΕ), από τον κ. Γιάννη Κουράκη, Δήμαρχο Ηρακλείου, τον κ. Ιωάννη Μπρα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τον κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Ηρακλείου.


Η έκθεση θα διαρκέσει δύο μήνες, σε μία σειρά από ειδικά ξύλινα ταμπλό, που έχουν κατασκευαστεί για την περίσταση και θα τοποθετηθούν στο χώρο όπου έγιναν τα γυρίσματα.Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...