Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και άλλα σχετικά!!! (φώτο)


Το Skytrax είναι η πλέον εξειδικευμένη πηγή για τις αεροπορικές εταιρείες και κάθε χρόνο διοργανώνει τα World Airline Awards,  βραβεύοντας τις επιβατικές αερογραμμές του πλανήτη. 

Ο πιο σημαντικός τίτλος βέβαια, είναι αυτός των "10 καλύτερων αεροπορικών γραμμών του κόσμου". Εκτός από τον "βασικό τίτλο" όμως, πραγματοποιεί και άλλες βραβεύσεις όπως αυτή της "Καλύτερης εταιρείας από πλευρά διασκέδασης" (κατά τη διάρκεια του ταξιδιού) όπου το βραβείο κέρδισε η EMIRATES. Επίσης, και η ελληνική Aegean Airlines βραβεύτηκε
ως η "καλύτερη περιφερειακή εταιρεία της Ευρώπης"


Ας δούμε μερικά βραβεία , αναλυτικά:


Για το 2011 λοιπόν, όπως πληροφορηθήκαμε από το επίσημο site της SKYTRAX ("Τα Βραβεία Παγκόσμιων Αερογραμμών ™ προέκυψαν με βάση τα αποτελέσματα από 18.800.000 ερωτηματολόγια, καλύπτοντας περισσότερες από 200 αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο")

οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

για περισσότερες βραβεύσεις επισκεφτείτε το site της πηγής μας 
άρθρο και φώτο downtime

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...