5 σημάδια πως η σχέση σας θα κρατήσει

Αν αναρωτιέστε για το πού πάει η σχέση σας, αν είναι καλή και αν αξίζει, τότε δείτε τους 5 κανόνες στους οποίους ορκίζονται όλοι οι σύμβουλοι σχέσεων!

Εξελίσσεστε
Οι σχέσεις πρέπει να μας κάνουν καλύτερους. Καμιά φορά χρειαζόμαστε κάποιον δίπλα μας που θα μας σπρώξει να κάνουμε πράγματα που θα θέλαμε πάντοτε, όμως δεν είχαμε ποτέ το κουράγιο. Αν η σχέση σας άλλαξε τη ζωή σας προς το καλύτερο, τότε αυτό είναι το βασικότερο σημάδι για να καταλάβετε πως η επιλογή σας ήταν σωστή.


Μαλώνετε με υγιή τρόπο
Αν μαλώνετε και ο καβγάς είναι πολιτισμένος, χωρίς βίαια ξεσπάσματα, αλλά απλώς μια έντονη συζήτηση με αρχή, μέση και τέλος, τότε αυτό είναι ένας "καλός καβγάς" – που φέρνει, δηλαδή, αποτελέσματα και διορθώνει τα κακώς κείμενα.


Το σεξ παραμένει καλό
Καθώς περνά ο καιρός, το σεξ ίσως να μην έχει τον ενθουσιασμό των πρώτων μηνών, αλλά σε μια καλή σχέση, αυτό παραμένει απολαυστικό και θέλετε και οι δυο την επαφή.


Νιώθετε ευτυχία
Σίγουρα θα νιώθετε και θυμό και στεναχώρια και εκνευρισμό, αλλά αν κυρίως είστε ευτυχισμένοι που είστε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε να ξέρετε πως αυτό τα λέει όλα.


Προσέχετε ακόμη ο ένας τον άλλο
Αν δείτε κάτι που ξέρετε πως θα του αρέσει (από ένα λαχταριστό κρουασάν, μέχρι ένα δίσκο ή εισιτήρια για μια συναυλία) και αν το ταίρι σας κάνει ακριβώς το ίδιο για εσάς, τότε σημαίνει πως ενδιαφέρεστε για την ευτυχία του και ενδιαφέρε για τη δική σας.πηγή: E-Radio.gr Blog 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...