5 σημάδια πως η σχέση σας θα κρατήσει

Αν αναρωτιέστε για το πού πάει η σχέση σας, αν είναι καλή και αν αξίζει, τότε δείτε τους 5 κανόνες στους οποίους ορκίζονται όλοι οι σύμβουλοι σχέσεων!

Εξελίσσεστε
Οι σχέσεις πρέπει να μας κάνουν καλύτερους. Καμιά φορά χρειαζόμαστε κάποιον δίπλα μας που θα μας σπρώξει να κάνουμε πράγματα που θα θέλαμε πάντοτε, όμως δεν είχαμε ποτέ το κουράγιο. Αν η σχέση σας άλλαξε τη ζωή σας προς το καλύτερο, τότε αυτό είναι το βασικότερο σημάδι για να καταλάβετε πως η επιλογή σας ήταν σωστή.


Μαλώνετε με υγιή τρόπο
Αν μαλώνετε και ο καβγάς είναι πολιτισμένος, χωρίς βίαια ξεσπάσματα, αλλά απλώς μια έντονη συζήτηση με αρχή, μέση και τέλος, τότε αυτό είναι ένας "καλός καβγάς" – που φέρνει, δηλαδή, αποτελέσματα και διορθώνει τα κακώς κείμενα.


Το σεξ παραμένει καλό
Καθώς περνά ο καιρός, το σεξ ίσως να μην έχει τον ενθουσιασμό των πρώτων μηνών, αλλά σε μια καλή σχέση, αυτό παραμένει απολαυστικό και θέλετε και οι δυο την επαφή.


Νιώθετε ευτυχία
Σίγουρα θα νιώθετε και θυμό και στεναχώρια και εκνευρισμό, αλλά αν κυρίως είστε ευτυχισμένοι που είστε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε να ξέρετε πως αυτό τα λέει όλα.


Προσέχετε ακόμη ο ένας τον άλλο
Αν δείτε κάτι που ξέρετε πως θα του αρέσει (από ένα λαχταριστό κρουασάν, μέχρι ένα δίσκο ή εισιτήρια για μια συναυλία) και αν το ταίρι σας κάνει ακριβώς το ίδιο για εσάς, τότε σημαίνει πως ενδιαφέρεστε για την ευτυχία του και ενδιαφέρε για τη δική σας.



πηγή: E-Radio.gr Blog 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...