Έτοιμα τα ανθισμένα ποδήλατα στο Αρκαλοχώρι! (φώτο)

Πολύ όμορφα ξεκίνησε η σημερινή μας Κυριακή, αφού επισκεφτήκαμε το στολισμένο με χρώματα λουλουδιών και ποδήλατα Αρκαλοχώρι!!!
Η εκδήλωση που προγραμμάτισε για σήμερα ο Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και την Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη!  Τα "ανθισμένα" ποδηλάτα τοποθετούνται στον κεντρικό δρόμου του Αρκαλοχωρίου, δίνοντας χρώμα και αλλάζοντας τη διάθεση στην πόλη.
Στις 11:00 π.μ. συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας και ξεκίνησε το φύτεμα των λουλουδιών, στα ειδικά διαμορφωμένα καλάθια των ποδηλάτων. Σε χαρούμενο τόνο κύλισε η εκδήλωση με πλήθος παιδιών να φυτεύουν, να παίζουν, να χορεύουν, να τραγουδούν!!! Έπειτα, ακολούθησε η τοποθέτησή τους, η οποία συνεχίζεται και μέχρι αυτή τη στιγμή!Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που βοήθησαν, με κάθε τρόπο, να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση και όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή την πολύ όμορφη ιδέα!!! 
Συγχαρητήρια...

άρθρο, φώτο:
down time http://downtimeforyou.blogspot.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...