Έτοιμα τα ανθισμένα ποδήλατα στο Αρκαλοχώρι! (φώτο)

Πολύ όμορφα ξεκίνησε η σημερινή μας Κυριακή, αφού επισκεφτήκαμε το στολισμένο με χρώματα λουλουδιών και ποδήλατα Αρκαλοχώρι!!!
Η εκδήλωση που προγραμμάτισε για σήμερα ο Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και την Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη!  Τα "ανθισμένα" ποδηλάτα τοποθετούνται στον κεντρικό δρόμου του Αρκαλοχωρίου, δίνοντας χρώμα και αλλάζοντας τη διάθεση στην πόλη.
Στις 11:00 π.μ. συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας και ξεκίνησε το φύτεμα των λουλουδιών, στα ειδικά διαμορφωμένα καλάθια των ποδηλάτων. Σε χαρούμενο τόνο κύλισε η εκδήλωση με πλήθος παιδιών να φυτεύουν, να παίζουν, να χορεύουν, να τραγουδούν!!! Έπειτα, ακολούθησε η τοποθέτησή τους, η οποία συνεχίζεται και μέχρι αυτή τη στιγμή!Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που βοήθησαν, με κάθε τρόπο, να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση και όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή την πολύ όμορφη ιδέα!!! 
Συγχαρητήρια...

άρθρο, φώτο:
down time http://downtimeforyou.blogspot.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...