Έτοιμα τα ανθισμένα ποδήλατα στο Αρκαλοχώρι! (φώτο)

Πολύ όμορφα ξεκίνησε η σημερινή μας Κυριακή, αφού επισκεφτήκαμε το στολισμένο με χρώματα λουλουδιών και ποδήλατα Αρκαλοχώρι!!!
Η εκδήλωση που προγραμμάτισε για σήμερα ο Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου και την Δημοτική Κοινότητα Αρκαλοχωρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη!  Τα "ανθισμένα" ποδηλάτα τοποθετούνται στον κεντρικό δρόμου του Αρκαλοχωρίου, δίνοντας χρώμα και αλλάζοντας τη διάθεση στην πόλη.
Στις 11:00 π.μ. συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στην πλατεία Ελευθερίας και ξεκίνησε το φύτεμα των λουλουδιών, στα ειδικά διαμορφωμένα καλάθια των ποδηλάτων. Σε χαρούμενο τόνο κύλισε η εκδήλωση με πλήθος παιδιών να φυτεύουν, να παίζουν, να χορεύουν, να τραγουδούν!!! Έπειτα, ακολούθησε η τοποθέτησή τους, η οποία συνεχίζεται και μέχρι αυτή τη στιγμή!



Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που βοήθησαν, με κάθε τρόπο, να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση και όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή την πολύ όμορφη ιδέα!!! 
Συγχαρητήρια...

άρθρο, φώτο:
down time http://downtimeforyou.blogspot.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...