Σας τελείωσαν οι μπαταρίες;;; Χρησιμοποιήστε λεμόνια (vidεο)

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι ένα λεμόνι θα έκρυβε μέσα του την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανάψει ένα LED λαμπάκι; Σας φαίνεται απίστευτο; Εντάξει, ίσως υπερβάλω λίγο. Τέσσερα λεμόνια πάντως είναι αρκετά!!!
Δείτε σε αυτό το βίντεο πως με 4 λεμόνια, 4 κέρματα, 5 κροκοδειλάκια, 4 καρφιά , 1 μαχαίρι και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την επίβλεψη ενός ενήλικα κατάφερε να ανάψει ένα μικρό LED λαμπάκι.
Αλήθεια πόσα λεμόνια χρειάζομαι για να δουλέψει ο υπολογιστής μου;;; Δείτε το...
άρθρο Down Time
http:/downtimeforyou.blogspot.com
βίντεο : χρήστης SteveSpanglerScience youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...