8 συμβουλές προς τις νέες γυναίκες

Καθώς μεγαλώνει κανείς αλλάζει.
Νέες πληροφορίες, νέες εμπειρίες, νέα δεδομένα. Όλα αυτά αποτυπώνονται στον χαρακτήρα μας. Στην καθημερινότητά μας. Είναι ωραίο λοιπόν πού και πού να μοιραζόμαστε τα δικά μας παθήματα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες γύρω από κοινά θέματα. Ο λόγος του μοιράσματος δεν είναι η αποφυγή λαθών αλλά έχει σκοπό να παρουσιάσει και άλλες πλευρές. Σαν δεύτερες σκέψεις.
Έτσι λοιπόν έχουμε τις εξής 8 συμβουλές:
1. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πως τελικά αυτά που απορροφούν όλη σας την ενέργεια είναι τα πράγματα που δεν σας γεμίζουν ψυχικά. Πράγματα ανούσια μπορούν να σας εξαντλούν χωρίς νόημα. Όσο μεγαλώνετε λοιπόν θα μπορείτε να κάνετε καλύτερο φιλτράρισμα.
2. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις σαν άνθρωπος θα αρχίσεις και να αναθεωρείς πράγματα και καταστάσεις.
3. Μην αγχώνεστε για την ηλικία σας. Συμφιλιωθείτε όσο είναι καιρός ακόμα.
4. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ποτέ βάσει σχεδίου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.
5. Και ακριβώς για αυτόν το λόγο, δεν θα πρέπει να βάζετε deadline στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνετε δηλώσεις πώς μέχρι τα 26 θα πρέπει να έχετε τελειώσει με σπουδές και μεταπτυχιακά, στα 30 να έχετε βρει άντρα και να έχετε κάνει και ένα παιδί.
6. Οι σχέσεις είναι το πιο μπερδεμένο πράγμα. Όλοι δυσκολεύονται στον τομέα αυτό. Όμως, θα σας βοηθήσει η εξής συμβουλή «Κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει, αν δεν το θελήσει ο ίδιος».
7. Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και μόνο.
8. Επίσης, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να αφιερώνεσαι μόνο σ΄έναν τομέα, είτε αυτό είναι η δουλειά, είτε η οικογένεια, είτε ο σύντροφος ή οι φίλοι.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...