Ταινία για την Αθήνα με Pitt και Penelope ετοιμάζει ο Woody Allen


Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Νέα Υόρκη θέλουν τον Woody Allen να ολοκληρώνει τον κύκλο των ταινιών του με αντικείμενο τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης, με μια ταινία-ύμνο για την Αθήνα.

Έτσι, μετά το «Vicky, Christina, Barcelona», το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και το «Από τη Ρώμη με αγάπη», ο κορυφαίος σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει την Αθήνα του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτή η ταινία για την Αθήνα θα φέρει τον προσωρινό τίτλο «Athens by night» και θα διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. 

Οι πληροφορίες λένε ότι τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Brad Pitt, ενώ την Ελληνίδα ερωμένη του θα υποδυθεί πιθανότατα η Penelope Cruz. 

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 11μελής ομάδα συνεργατών του Woody Allen βρίσκεται ήδη με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα reperages, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει για πρώτη φορά σε ταινία του Allen, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ο Paul Auster. 

Ο Αμερικανός δημιουργός αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου, οπότε και θα αρχίσουν τα γυρίσματα, τα οποία σύμφωνα με το οργανόγραμμα της εταιρείας παραγωγής θα ολοκληρωθούν τέλη Σεπτεμβρίου.

πηγή: http://www.elita.com.cy

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...