Ταινία για την Αθήνα με Pitt και Penelope ετοιμάζει ο Woody Allen


Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Νέα Υόρκη θέλουν τον Woody Allen να ολοκληρώνει τον κύκλο των ταινιών του με αντικείμενο τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης, με μια ταινία-ύμνο για την Αθήνα.

Έτσι, μετά το «Vicky, Christina, Barcelona», το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και το «Από τη Ρώμη με αγάπη», ο κορυφαίος σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κινηματογραφήσει την Αθήνα του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτή η ταινία για την Αθήνα θα φέρει τον προσωρινό τίτλο «Athens by night» και θα διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. 

Οι πληροφορίες λένε ότι τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Brad Pitt, ενώ την Ελληνίδα ερωμένη του θα υποδυθεί πιθανότατα η Penelope Cruz. 

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια 11μελής ομάδα συνεργατών του Woody Allen βρίσκεται ήδη με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα reperages, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει για πρώτη φορά σε ταινία του Allen, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ο Paul Auster. 

Ο Αμερικανός δημιουργός αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου, οπότε και θα αρχίσουν τα γυρίσματα, τα οποία σύμφωνα με το οργανόγραμμα της εταιρείας παραγωγής θα ολοκληρωθούν τέλη Σεπτεμβρίου.

πηγή: http://www.elita.com.cy

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...