Αξίζει να πας... Λουτρό (Χανιά)


Μπορεί το καλοκαίρι να μην αποφασίζει να μπει δυναμικά φέρος, εμείς όμως συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα και να γνωρίζουμε την Ελλάδα και τον κόσμο... Κι όπως κάθε φορά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας, γιατί απλά πιστεύουμε ότι τα ταξίδια είναι επένδυση στον εαυτό μας!!! Και πιστέψτε μας, πάντα μπορείς να βρεις τρόπο να κάνεις ένα οικονομικό ταξίδι. 
Σας έχουμε προτείνει τρόπους στο παρελθόν, αν θέλετε ευχαρίστως να το ξανακάνουμε...

Φέτος λοιπόν, κινηθήκαμε στα νότια παράλια της Δυτικής Κρήτης, για 5 μέρες ολόκληρες μέρες και απολαύσαμε πραγματικά όμορφα τοπία και πεντακάθαρες θάλασσες. Ένας από τους σταθμούς μας ήταν και το Λουτρό. 
Τι να πω για αυτό το γραφικό ψαροχώρι στα Νότια παράλια της Κρήτης;;; Η πρώτη μου σκέψη ήταν... "Έχουμε τέτοιο μέρος εδώ και το ψάχνουμε αλλού;;;"
Σαν να πήρε κάποιος ένα κομμάτι των Κυκλάδων και το τοποθέτησε στη νότια μεριά του νομού Χανίων. Άσπρο και μπλε σε συνδυασμό με το τιρκουάζ της θάλασσας!!! Το Λουτρό βρίσκεται κοντά στα Σφακιά, με τα οποία και συνδέεται ακτοπλοϊκώς. Η πρόσβαση γίνεται με καθημερινά δρομολόγια. 
Θεωρείται ησυχαστήριο και μάλλον είναι. Ακόμα κι όταν έχει πολύ κόσμο, γιατί έχει πολλούς επισκέπτες η αλήθεια, πάλι μία γαλήνη και ηρεμία υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Σαν κάνουν όλοι όσοι φτάνουν εκεί μία συμφωνία από πριν... Δε θα βρείτε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αν ψάχνεται για κάτι τέτοιο πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Θα μπορέσετε όμως, να απολαύσετε θαλάσσια σπορ αν το επιθυμείτε. 

Επίσης, θα βρείτε γραφικά σπιτάκια και δωμάτια να αγκαλιάζουν όλο το λιμάνι και μία όμορφη θάλασσα για να κάνετε τις βουτιές σας. Ιδανικό μέρος για ερωτευμένα πιτσουνάκια, αλλά και για όσους τους αρέσει η ομορφιά και η απλότητα.

και για το τέλος... κάποιοι προτιμούν τους λουόμενους ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ!!! :)

Δείτε την διαδρομή στο χάρτη για να φτάσετε στο Λουτρό από Ρέθυμνο και από Χανιά

Προβολή Οδηγίες κατεύθυνσης προς Λουτρό, Ελλάδα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Επόμενος σταθμός... 
Η όμορφη και ... Πρέβελη! Σύντομα... 


άρθρο και φώτο Down Time

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...