Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης του DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr .

Αν δε συμφωνείτε μαζί τους, δε θα πρέπει να προχωρήσετε περισσότερο στο DOWN TIME. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το DOWN TIME και / ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό περιοδικό DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr, συμφωνείτε να είστε δεσμευμένοι από αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

1. Το παρόν ηλεκτρονικό περιοδικό "http://downtimeforyou.blogspot.gr" αποτελεί μια προσωπική   προσπάθεια για ενημέρωση, ψυχαγωγία και έκφραση.

2.  Το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr προσπαθεί να συντάσσει, κατά κύριο λόγο, πρωτότυπα άρθρα ,  σεβόμενο όμως πάντα την πηγή του, φροντίζει να την αναφέρει, όπου αυτή δεν είναι το ίδιο το Down Time http://downtimeforyou.blogspot.com
Όπου το άρθρο υπογράφεται με "Down Time" θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία του. Πνευματική ιδιοκτησία θεωρείται και το σήμα "Down Time".

3. To DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου του blog καθώς και όλες οι πληροφορίες να είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό επαληθευμένες, ακριβείς και πλήρεις.

4. Το DOWN TIME δε μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν άλλα blog ή site , στα οποία μπορεί να οδηγηθείτε μέσω συνδέσμων ( Links, banners ) από το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr ή από τα οποία συλλέγουμε πληροφορίες για τα άρθρα μας. Παρόλο ότι το down time καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι αξιόπιστο (παράγραφος 3 παραπάνω), η ευθύνη για την αλήθεια των πληροφοριών, όπου αναγράφεται διαφορετική πηγή από το ίδιο το down time, ανήκει σε αυτή. ΔΕΝ υιοθετούμε τα στοιχεία που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες προορισμού και ΟΥΤΕ εκφράζουν προσωπική άποψη του διαχειριστή του DOWN TIME.

5. Το DOWN TIME προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό χωρίς να προσπαθεί σε καμία περίπτωση να υπαγορεύει σε αυτό τι να κάνει, ή / και να παροτρύνει για τη διενέργια  οποιασδήποτε πράξης. Η ορθή αξιολογήση του περιεχομένου, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής, αποτελεί  προσωπική ευθύνη του κάθε χρήστη του blog. Το DOWN TIME δε φέρει καμία ευθύνη.

6. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link ( http://downtimeforyou.blogspot.com ή με ενεργό link του άρθρου ή με αναφορά της πηγής)

7. Ο κάθε χρήστης οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες καλής συμπεριφοράς . Ύβρεις, συκοφαντίες και ό,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί ηθικό (ή και ποινικό) αδίκημα, δεν έχουν καμία θέση στο DOWN TIME  http://downtimeforyou.blogspot.gr

8. Ο κάθε χρήστης που σχολιάζει ένα άρθρο έχει προσωπική ευθύνη για αυτό. Το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη φέρει . Αν ένα σχόλιο, απέχει μακράν από τους κανόνες όπως ορίζονται στην παράγραφο 7. τότε ο διαχειριστής του blog έχει το δικαίωμα το αφαιρέσει.

9. To DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να αναρτήσουν δικό τους άρθρο, εφόσον υπάρξει συμφωνία με το διαχειριστή του Down Time, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες καλής συμπεριφοράς και όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις του DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr

10. Κάθε χρήστης/αναγνώστης, ο οποίος στέλνει τη δική του πρόταση, άρθρο ή ενημερωτικό κείμενο για ανάρτηση στο  DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr δεν απαιτεί οιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο για αυτό. Η ανάρτησή του οφείλει να γίνεται στα πλαίσια της ανιδιοτελούς ενημέρωσης του κοινού του Down Time. Ο χαρακτήρας των κειμένων θα πρέπει να είναι αυστηρά ενημερωτικός ή ψυχαγωγικός.


11.  Είναι αμοιβαίως αποδεκτό και κατανοητό ότι, παρόλο που το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr παρέχει στους χρήστες  αναγνώστες  / επισκέπτες του τη δυνατότητα  για ανάρτηση / δημοσίευση περιεχομένου, όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης/επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο στέλνει προς ανάρτηση, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει στο DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr

12. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr, για οποιοδήποτε λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο από τους αναγνώστες του Down Time. 

13. Κάθε αναγνώστης / επισκέπτης οφείλει να στείλει προς δημοσίευση στο DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr πληροφορίες, δεδομένα, κείμενα,  γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, μουσικά αρχεία, βίντεο, μηνύματα, τα οποία του ανήκουν πνευματικά, αποτελούν δηλαδή προϊόντα πνευματικής του ιδιοκτησίας ή έχει το δικαίωμα διαμοιρασμού και δημοσίευσής των! 


14. Το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr σεβόμενο τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε χρήστη/φίλου του Down Time που επιθυμεί να δημοσιεύσει στο DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr δικό του άρθρο, φωτογραφία, ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό έργο, φροντίζει να αναφέρει στο άρθρο το όνομα ή το ψευδώνυμο που επέλεξε ο ιδιοκτήτης του έργου.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τα προηγούμενα ή για ο,τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε , επικοινωνήστε στο downtime44@gmail.com.