Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Χρυσός "Άρχοντας των Κρίκων" σαρώνει τα μετάλλια

18/3/2018

Όταν ανεβάσαμε για πρώτη φορά άρθρο για τον Έλληνα και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια δεν φανταζόμασταν ότι θα μας γίνει... συνήθεια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να ανέβει πολλές φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ως θερμοί υποστηρικτές του βέβαια, πολύ χαιρόμαστε για αυτό. 

Την Παρασκευή λοιπόν, 17 Μαρτίου 2018 ο Λευτέρης κατάφερε, για άλλη μία φορά, να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μπακού. Ο "Άρχοντας των Κρίκων", όπως μας αρέσει να τον προσφωνούμε, έχει πετύχει να κάνει τον ελληνικό αθλητισμό και όλο τον φίλαθλο κόσμο πολύ περήφανους. Αυτή την φορά η επιτυχία ήρθε μετά από την συγκέντρωση 15.333 βαθμών και την άνοδό του στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρο στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης “AGF Trophy”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το 8ο μετάλλιο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή τα τελευταία 2 χρόνια.

"Ένα ακόμη Χρυσό για να μπει καλά το 2018 .. Φτάνοντας εδώ χωρίς να βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα και με μια ίωση που με ταλαιπωρούσε με υψηλό πυρετό..τα καταφέραμε και τέλος.. Μέσα τα κεφάλια γιατί υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας!! Σας ευχαριστώ όλους!! ", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Για το τέλος, σας αφήσαμε την μοναδικά εύστοχη ατάκα του προπονητή του, η οποία ειπώθηκε σε προηγούμενη επιτυχία του Λευτέρη. "Ζητείται αντίπαλος!" είχε πει όταν ο Λευτέρης κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο του 2017. Κάτι ήξερε!!!

H Ελληνική Γυμναστική Ακαδημία (Hellenic Gymnastics Federation)  μέσω της σελίδας της στο Facebok έδωσε "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Έλληνα πρωταθλητή, που ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά!".

Δείτε την προσπάθεια του Έλληνα Πρωταθλητή στο Μπακού.



Ακολουθεί η συγκινητική και γεμάτη χαμόγελα απονομή του μεταλλίου στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.



Θυμηθείτε ξανά τις προηγούμενες επιτυχίες  για τον Λευτέρη Πετρούνια μέσα από τα άρθρα μας στο Down Time:


Επιμέλεια άρθρου: Down Time

Φωτογραφίες & Video: Επίσημη Σελίδα Λευτέρη Πετρούνια & 
Ελληνικής Γυμναστικής Ακαδημίας στο Facebook

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε να μοιράζεστε τα άρθρα του Down Time με τους φίλους σας... γιατί μοιράζομαι σημαίνει ενδιαφέρομαι! 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...