2 πόλεις στην Ελλάδα αποφάσισαν να κόψουν το κάπνισμα

22/2/2018

Tο παράδειγμα των Τρικάλων, η δημοτική αρχή των οποίων αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβριο να μετατρέψει την πόλη σε άκαπνη, ακολούθησε η Λάρισα, με τον δήμο να αποφασίζει την εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.
Συστάσεις κατά τις επισκέψεις τους στα καταστήματα εστίασης, πραγματοποιούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας άνδρες και γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας.
«Τα Τρίκαλα δεν ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!»... Αυτό είναι το μήνυμα της νέα καμπάνιας του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι σε συνεργασία με τους επαγγελματίες εστίασης της πόλης θα δώσουν ένα τέλος στο κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους.

Βλέποντας πως εν έτη 2017 δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα αυτονόητα, ο Δήμος ξεκινά με δική του πρωτοβουλία μία σοβαρή αντικαπνιστική εκστρατεία, προτρέποντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Τρικάλων να μην ανάβουν τσιγάρο σε καφετέριες, ταβέρνες και μπαρ.

Πηγές:
Φωτογραφία:iefimerida.gr
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε να μοιράζεστε τα άρθρα του Down Time με τους φίλους σας... γιατί μοιράζομαι σημαίνει ενδιαφέρομαι! 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...