Το αντιπαράδειγμα της ημέρας: Δεν έχεις τι να κάνεις τα σκουπίδια σου; Πέτα τα... μέσα στο μνημείο των Λιονταριών!

5/9/2016


Πέταξαν τα σκουπίδια τους... μέσα στο μνημείο των Λιονταριών, αφού πρώτα πέρασε ο οδοκαθαριστής από την περιοχή, την καθάρισε και δεν μπορούσαν να τα πετάξουν στην πλατεία!
Την καταγγελία έκανε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Χάρης Μαμουλάκης, με ανάρτησή του στο facebook, σημειώνοντας:
"Μεσημεράκι στα Λιοντάρια. Λίγο μετά που πέρασε ο οδοκαθαριστής, κάποιοι θεώρησαν «αυτό» ως το κατάλληλο σημείο για να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Ίσως βέβαια να τα έριξε ο αέρας...
Το σημείο φυσικά καθαρίστηκε ξανά και πάμε πάλι απ’ την αρχή!"
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...