Λευτέρης Πετρούνιας: Ο χρυσός άρχοντας... των δαχτυλιδιών. Video με το πρόγραμμα και την υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό

16/8/2016

Ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Με μία μοναδική εμφάνιση και 16.000 βαθμούς στον τελικό των κρίκων στο Ρίο 2016, ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης. Χαρήκαμε πολύ όλοι οι Έλληνες και ενδόμυχα κάπως το περιμέναμε. Εδώ στο Down Time άλλωστε τον είχαμε φιλοξενήσει ήδη αρκετές φορές, χάρη στις συνεχείς διακρίσεις του καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου 1990. Τα τελευταία έξι χρόνια κατάφερε να διακριθεί σε πάρα πολλές αθλητικές διοργανώσεις. Από την άνοιξη του 2016  μέχρι σήμερα, ξεκινάει ένα σερί μεγάλων αθλητικών διακρίσεων. Ξεκινώντας από την  Ντόχα τον Μάρτιο του 2016 (δείτε εδώ) στέφεται Παγκόσμιος πρωταθλητής. Συνέχισε με ένα ακόμα χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Βέρνης τον Μάιο του 2016 (δείτε εδώ) και ολοκλήρωσε τη συλλογή διακρίσεων και μεταλλίων με τον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο 2016. 
Όπως και ο ίδιος δήλωσε όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, υπομονής και τύχης και δεν οφείλονται σε κανένα μυστικό! 
Φυσικά Λευτέρη, κανείς δεν θα πίστευε ότι όλο αυτό δεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ή είναι τυχαίο! Για αυτό και σου αξίζουν χίλια μπράβο για τον κόπο, την προσπάθεια, την επιμονή, το κουράγιο, την δύναμη! 

Ας θυμηθούμε ξανά το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους. "Ναι,ρε φίλε", η νίκη αυτή είναι δική σου!



Η υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό!

Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...