Στο μέλλον οι ταινίες ίσως κάνουν πρεμιέρα στο σαλόνι μας

15/3/2016

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ προωθούν μοντέλο διανομής που θα στριμάρει επί πληρωμή νέες ταινίες στην τηλέορασή μας.

Ένα νέο μοντέλο κινηματογραφικής διανομής ονόματι Screening Room, βάσει του οποίου οι νέες ταινίες θα μπορούν να κάνουν πρεμιέρα και στο σαλόνι μας, παράλληλα με τις κινηματογραφικές αίθουσες έναντι μιας γενναίας συνδρομής, βρίσκει την υποστήριξη μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.   

Ήδη ανάμεσα στους υποστηρικτές του νέου μοντέλου διανομής, βρίσκονται τα ονόματα του Steven Spielberg, του JJ Abrams και του Peter Jackson ενώ, στην startup που υποστηρίζει την υλοποίηση του μοντέλου διανομής, έχουν επενδύσει δύο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ. Ο σκηνοθέτης Ron Howard και ο παραγωγός Brian Grazer.   

Το Screening Room, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα χρεώνει 150 δολάρια για μια συσκευή κρυπτογραφημένου αποκωδικοποιητή, που θα επιτρέπει στο κοινό να αποφεύγει τις ουρές των ταμείων, φέρνοντας μέσω streaming τις νέες ταινίες στο λίβινγκ ρουμ, παράλληλα με την πρεμιέρα τους στην μεγάλη οθόνη. Εκτός του κόστους του εξοπλισμού, οι θεατές θα πληρώνουν 50 δολάρια ανά ταινία και θα έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες για να την δουν, ενώ οι αιθουσάρχες θα εισπράττουν ένα ποσοστό επί των κερδών, που μπορεί να φτάνει τα 20 δολάρια ανά ταινία και ανά συνδρομητή.   

Πάντως, οι συνδρομητές του Screening Room, ενδέχεται να λαμβάνουν δύο εισιτήρια δώρο, για να ξαναδούν την ίδια ταινία στον κινηματογράφο, σύμφωνα με το Variety.   Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί κάποια επίσημη δήλωση από εκπροσώπους των κινηματογραφιστών, σχετικά με το νέο μοντέλο. 

Πηγή:www.lifo.gr
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...