Κόσμος: Οι μαθητές από τη Λεμεσό κέρδισαν το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 22.000 έργα

9/3/2016

Με μεγάλη μου χαρά διάβασα απόψε στην επίσημη σελίδα του Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ότι το έργο των μαθητών από την Κύπρο πήρε το πρώτο βραβείο της Saatchi Gallery. Πρόκειται για μία Παγκόσμια διάκριση για του μαθητές από τη Λεμεσό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι ξεχώρισε ανάμεσα σε 22.000 έργα. Τέτοιες διακρίσεις μόνο θετικά συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες! Μπράβο σας!

Αφού διαβάσετε όλη την ανάρτηση του Γραφείου, επισκεφτείτε την προηγούμενη ανάρτηση και δείτε το έργο των μαθητών που κέρδισε το βραβείο.
"Το έργο ‪#‎Immigrants‬ των μαθητών από τη Λεμεσό κέρδισε το πρώτο βραβείο της Saatchi Gallery.
Παγκόσμια διάκριση για το έργο με θέμα τους πρόσφυγες, που ξεχώρισε ανάμεσα σε 22.000 έργα από όλον τον κόσμο
Το έργο φτιάχτηκε από τους μαθητές με αφορμή τον 5ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης με θέμα "Κρίση- Πρόκληση", πάντα με την βοήθεια της δασκάλας τους και ζωγράφου Πόπης Νικολάου."

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο άρθρο.
Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...