Robert De Niro: η μικρού μήκους ταινία για το προσφυγικό

27/01/2016
Κυκλοφόρησε πλέον και με ελληνικούς υπότιτλους το συγκλονιστικό φιλμ μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro το οποίο διαδραματίζεται στο μικρό νησάκι, πάνω στο οποίο βρίσκεται χτισμένο το εντυπωσιακό Άγαλμα της Ελευθερίας.
Στο νησάκι Ellis ήταν αυτό που «υποδέχτηκε» στις αρχές του 20ού αιώνα, εκατομμύρια μετανάστες, αφού ουσιαστικά χρησίμευσε ως το «φίλτρο» για να λάβουν οι πρόσφυγες την πολυπόθητη άδεια παραμονής και εργασίας τους στις ΗΠΑ.
Στην ταινία ο Robert De Niro ενσαρκώνει έναν από τους πρόσφυγες που βρέθηκαν στο Ellis Island Immigrant Hospital, στο νοσοκομείο που από το 1902 που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρασαν τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στον προορισμό τους, εξαιτίας των ασθενειών που μάστιζαν τον πληθυσμό της εποχής.
Στο φίλμ χρησιμοποιούνται φωτογραφίες πραγματικών μεταναστών της εποχής, με τον Robert De Niro στον ρόλο του αφηγητή της δραματικής ιστορίας εκατομμυρίων ανθρώπων που άφησαν τον τόπο τους για μια καλύτερη ζωή. Η ταινία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο The New Yorker Festival στις 4 Οκτωβρίου.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...