Ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης υποψήφιος για Όσκαρ

20/01/2016
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 88η τελετή απονομής των Όσκαρ. Ένας Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους που μπορεί να φύγουν με ένα χρυσό αγαλματάκι.
Ο Γιώργος Μιλιώτης (ή George Miller όπως είναι πλέον γνωστός) είναι υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Mad Max: Fury Road». Οι δουλειές μέσα από τις οποίες τον γνώρισε το ευρύ κοινό, ήταν κυρίως η τριλογία του “Mad Max” (1979, 1981, 1985), το βραβευμένο με Όσκαρ animation “Happy Feet” και οι ταινίες με τις περιπέτειες του “Babe”.
Ο  Γιώργος γεννήθηκε το 1945 στην Αυστραλία. Οι γονείς του ήταν Έλληνες μετανάστες, με τον πατέρα του Δημήτρη να είναι από τα Κύθηρα και τη μητέρα του Άντζελα να είναι ελληνικής καταγωγής από την Ανατολία.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...